ادویه ترکیبی

ادویه ترشیجات

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
5,400 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان چابهار

ارسال رایگان چابهار

برای خرید بالای 100 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

تا سقف 50% تخفیف
تضمین کیفیت کالا

تضمین کیفیت کالا

همراه با گارانتی معتبر
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط

تُرشی یا آچار یکی از چاشنی‌ها ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با PH پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند. با بهره‌گیری از این فرایند، می‌توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. در برخی کشورها مانند کره، به انواع سبزیجات نمک می‌افزایند و این نمک، آب اضافی موجود در سبزیجات را خارج می‌کند. سپس سبزیجاتی را که آب اضافی‌شان گرفته شده می‌گذارند تا به شیوهٔ طبیعی فراورده شود و محلول سرکه مانندی درست شود. بر خلاف فرایند کنسرو کردن، در ترشی گذاشتن نیازی به استریل نمودن کامل ماده خوراکی نمی‌باشد.

فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهره‌گیری از آن‌ها در بیرون از فصل برداشتشان به‌وجود آمد. از مواد خوراکی ترشی شده در مسافرت‌های طولانی، به ویژه مسافرت‌های دریایی استفاده می‌شد. پیش از اختراع موتور بخار، گوشت گاو و خوک نمک سود شده، خوراک ملوانان به‌شمار می‌آمد. البته امروزه افراد، نه تنها به دلیل نگهداری از مواد خوراکی، بلکه به دلیل لذت بردن از مزه انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می‌کنند.

اگر چه امروزه واژه ترشی تنها به انواع سبزیجات و صیفی جات ترشی شده گفته می‌شود، در گذشته از انواع خوراک‌ها ترشی تهیه می‌کردند (مخصوصاً مردم آسیایی). خیلی از مردم دنیا دوست دارند در کنار غذا، ترشی یا شور مصرف کنند و ترشی ها را می توان از مهمترین چاشنی ها برای غذاهای ایرانی نام برد ، بیشتر غذاهای ایرانی با ترشی ها دلچسب و خوشمزه می شوند و ترشی ها طعم و مزه جذابی به غذاها می دهند .

قطعاً در تهیه ترشی ها باید از ادویه ترشی و طعم دهنده هایی استفاده نمود که طعم و عطر ترشی دلپذیر شود ، استفاده از سبزیجات خوش طعم و همین طور مخلوط ادویه ها،طعمی عالی و منحصر به فرد را در ترشی های شما ایجاد خواهدکرد.

ادویه ترشی مهاراجه از ترکیب چند ادویه آسیاب شده تهیه می شود. اگر می خواهید انواع مختلف از ترشی ها را درست کنید باید بدانید که بهترین طعم و مزه به ترشی شما را همین ادویه ترشی مهاراجه به شما خواهد داد . 

برند
ایران
کشور تولید کننده
ایران
کشور مبدا
پاکستان ، ایران
سبک آشپزی
خاورمیانه ، بالکان ، بین المللی
سبک محصول
پودر با مخلوط ادویه های خرد شده
طعم و مزه
تند ، معطر
نحوه نگهداری
در جای خشک و خنک
عمر مفید
18 ماه
موارد استفاده
ترشی لیته ، ترشی بندری ، ترشی هفت بیجار ، ترشی نازخاتون ، ترشی بادمجان ، ترشی فلفل ، ترشی سیر ، ترشی گوجه سبز ، ترشی خیار ، ترشی سالاد شور ، ترشی مخلوط ، ترشی سالسا ، ترشی اسپانیایی
کد کالا
173

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...