ادویه ساده قلم

فلفل سفید

از {{model.count}}
تعداد
نوع
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان

ارسال رایگان

برای خرید بالای 200 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

تا سقف 50% تخفیف
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

همراه با گارانتی معتبر
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط

فلفل سفید و فلفل سیاه در واقع همان یک میوه است. تنها تفاوت بین آنها در چگونگی پردازش آنهاست. برای تهیه فلفل سفید، پوست بیرونی تیره میوه فلفل را قبل از خشک شدن دانه فلفل برمیدارند . برای تهیه فلفل سیاه، دانه فلفل نابالغ برداشت می شود و پس از آن خشک می شود، که پوست آن خشک و سیاه شده و عناصر طعم اضافه میشوند .

فلفل سفید از دانه های فلفل تهیه میشود . آنها در حدود ۱۰ روز در آب خیس می شوند، و منجر به تخمیر می شوند. سپس پوست آنها برداشته می شود، که در این فرآیند بعضی از ترکیبات گرم پیپریرین را نیز حذف می کند، همچنین روغن های فرار و ترکیباتی که به فلفل سیاه طعم می دهند. فلفل سفید عطر و طعم متفاوتی نسبت به فلفل سیاه دارد و تندتر از فلفل سیاه است

در طول تاریخ، فلفل یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی است که بسیاری از آنها نام طلای سیاه را در نظر گرفته بودند و حتی بیشتر از فلز براق و گران قیمت ارزش داشتند. امروزه فلفل یک پنجم تجارت ادویه جات را تشکیل می دهد.

فلفل سفید اغلب برای افزودن عطر و طعم ادویه و درغذاهای سفید یا رنگ روشن استفاده می شود ، فلفل سفید به طور معمول در سس ها ، سوپ های خامه ای و سیب زمینی های سرخ شده استفاده می شود.

برند محصول
ادویه مهاراجه
کشور تولیدکننده
ایران
کشور مبدا
هندوستان, ویتنام
سبک آشپزی
آمریکایی, اروپایی،هندی
سبک محصول
دانه
طعم و مزه
تند
نحوه نگهداری
در جای خشک و خنک
عمر مفید
3 سال
موارد استفاده
سس ها, سوپ های خامه ای, غداهای خورشتی, غذاهای کم رنگ
کد کالا
529

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...