ادویه ساده قلم

هل سیاه

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
60,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان

ارسال رایگان

برای خرید بالای 200 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

تا سقف 50% تخفیف
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

همراه با گارانتی معتبر
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط

هل سیاه از نظر علمی Amomum subulatum نام دارد و متعلق به خانواده Zingiberaceae (زنجبیل) است. چندین گونه از جنس Amomum در سراسر منطقه کوهستانی از هیمالیا تا جنوب چین توزیع می شود. مناطق اصلی تولید نپال شرقی ، گواتمالا ، ویتنام ، هند و بوتان است. بیش از 50 درصد هل سیاه جهان در هند برداشت می شود.
یک گونه آفریقایی بنام آفراموم وجود دارد که در ماداگاسکار ، سومالی و کامرون یافت می شود و شکل تند دیگری در غرب آفریقا به نام دانه های بهشت وجود دارد که طعم مشابهی دارد و به صورت پراکنده در بازار غربی دیده می شود.

هل سیاه بصورت سنتی بر روی آتش فضای باز خشک می شود و عطر و طعم دودی مشخصی دارد. غلاف های هل سیاه بسیار معطر هستند اما عطر آن به اندازه هل سبز نیست . در ترکیبات ادویه ، اکثرا اگر ترکیبی خواستار هل سبز باشد ، از هل سیاه استفاده نمی شود. این دو نوع هل ( سبز و سیاه ) دارای طعم بسیار متفاوتی هستند. برخلاف هل سبز ، از نوع سیاه این ادویه به ندرت در غذاهای شیرین استفاده می شود. هل سیاه در گروه ادویه های "گرم " قرار دارد همانند همراه فلفل سیاه ، میخک و چیلی .

هل سیاه در ابتدا، به عنوان یک جایگزین ضعیف برای هل سبز دیده شد، اما اخیراً (در دو یا سه هزار سال گذشته، که اخیر بیشتر برای استفاده بعنوان ادویه است) برای طعم خوب خودش ارزشمند شده‌ است. هل پس از زعفران و وانیل سومین ادویه گران قیمت در جهان میباشد .

هل سیاه یک عنصر اساسی در مخلوط ادویه معروف گرام ماسالا هند و چندین ادویه ترکیبی دیگر است . این ماده بیشتر در غذاهای خوش طعم اعم از کاری ، بریانی و غذاهای دارای حبوبات ، در آشپزی هندی استفاده می شود. بیشتر از آن به طور کامل استفاده می شود و تقریباً همیشه در روغن کمی سرخ می شود تا باعث آزاد شدن کامل طعم و عطر آن شود.

هل سیاه یکی از دانه‌های بسیار مقوی است که استفاده از آن در فرهنگ‌های زیادی رایج می‌باشد. مطالعه کتاب‌های طب آیورودا نشان می‌دهد هندی‌ها برای قرن‌ها از هل سیاه در درمان بیماری‌ها کمک می‌گرفته‌اند چرا که این دانه‌ها دارای آنتی اکسیدان‌های قدرتمندی می‌باشند. تحقیقاتی که توسط موسسه پژوهشی American Studies انجام شده، حکایت از این دارد که هل سیاه سرشار از ترکیبات شیمیایی منحصر به فردی همچون ترپینئول، ترپنین، فورمیک اسید و استیک اسید می‌باشد. به همین دلیل است که هل سیاه نقش بسیار پررنگی در ساخت داروها دارد.

یکی دیگر از خواصی که به این دانه‌ها نسبت می‌دهند تقویت سلامت دستگاه گوارش می‌باشد. تحقیقات نشان می‌دهد ترکیبات ارگانیک موجود در هل سیاه می‌توانند ترشح هورمون‌های گوارشی را افزایش دهند. این موضوع باعث می‌شود تا عمل هضم راحت‌تر صورت بگیرد و احتمال ابتلا به مشکلات گوارشی رایجی مانند یبوست، نفخ، گرفتگی معده و اسهال تا حد زیادی کاهش پیدا کند. اگر می‌خواهید سلامت دستگاه گوارش خود را تضمین کنید، بعد از غذا چند دانه هل سیاه بجوید با در غذایتان از هل سیاه بعنوان طعم دهنده استفاده کنید .




برند محصول
ادویه مهاراجه
کشور تولیدکننده
ایران
کشور مبدا
گواتمالا, هندوستان, ویتنام
سبک آشپزی
آسیایی, آفریقای شمالی, اسکاندیناوی, اندونزیایی, بلوچی, هندی
سبک محصول
ساده قلم
طعم و مزه
تند, طعم تلخ, گرم
نحوه نگهداری
در جای خشک و خنک
عمر مفید
3 سال
موارد استفاده
ادویه کاری, حبوبات, غذاهای برنجی, غذاهای گوشتی
کد کالا
542

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...